Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Oznaczenie obecnie atakowanych wiosek ( jak w asystencie)

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo co 2 godziny musze atakowac około 30 - 40 wiosek barbarzyńskich i jak sie zapomne to czasami wysyłam po 2 ataki na jedną co oznacza dość duże straty .Istnieje coś aby oznaczyc wioski na które obecnie idzie atak ? mogą być skrypty czy cokolwiek innego

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

wykup premke to wtedy będzie znaczek że idzie atak
lub poświęc troszkę czasu zbierz coordy wioch wklej w notatnik dodaj bb-code ponumeruj i problem z głowy

Opublikowano

Premka jedynie.

Ewentualnie otwórz w operce każdą wioskę z asystenta na innej karcie , klikasz wyślij wojska i wybierasz szablon , potem atak i ok i tak na każdej karcie.

Chociaż nie rozumiem po co ci takie udziwnienia , skoro w Asystencie farmera widzisz kiedy ostatnio atakowałeś daną wioskę i przecież nie trudno jest się połapać co gdzie wysłałeś.

I widać też gdzie posłałeś atak , używaj tylko Asystenta farmera i nie wysyłaj ręcznie , jeżeli się gubisz bo od czego masz Asystenta za którego płacisz.

Opublikowano

To farm 1000 wsi dziennie odwiedzając każdą po 5-6 razy jak ja i 5-6 minut tylko poświęcałem by wysłać wojska... Za Asystnta farmera dużo nie płacisz , a masz duże możliwości , tylko trzeba umieć go jeszcze obsłużyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...